Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden


De klant gaat met de voorwaarden akkoord als de online bestelling verzonden is.


*Bestellen: Nadat je de bestelling hebt geplaatst, krijg je binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin het totaal bedrag inclusief verzendkosten. Heb je binnen 24 uur geen mailtje ontvangen? Neem dan even contact op via e-mail (want bij 1 foute letter in het e-mailadres kunnen wij je niet bereiken). Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling afgehandeld.


*Prijzen: Alle prijzen in de winkel zijn incl. BTW en excl. Verzendkosten.


*Betaling: In de mail na de bestelling staan de betalingsgegevens incl. de verzend- kosten en de betaalgegevens. Wij verzoeken je om er zorg voor te dragen dat het eindbedrag binnen 8 dagen, na bevestiging van het totaal bedrag, op de rekening van Kleikunstig staat. Daarna wordt je bestelling verzonden. Voor buitenlandse betaling geldt een termijn van 12 dagen. Indien we binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, zijn wij genoodzaakt de bestelling te laten vervallen.


*Annuleren: Een bestelling kan om welke reden dan ook, via e-mail, binnen 14 dagen na bevestiging geannuleerd worden onder vermelding van het bestelnummer. Geannuleerde bestellingen die opnieuw geplaatst worden tijdens aanbiedingen en acties zullen geleverd worden aan de originele prijs en NIET tegen de aanbieding- of Actie prijs.


*Verzenden: Voor bestellingen binnen Nederland rekenen we een bedrag aan verzend- en handelingskosten. De kosten voor pakketpost zijn € 6,95 tot 10 kg met track en trace code. Binnen Nederland is het vanaf €90,- gratis verzenden. Plaats je een bestelling vanuit een ander land,  dan zijn de verzendkosten voor pakketpost de dan geldende tarieven.

Het door jouw bestelde pakje gaat naar het Postkantoor in Nijkerk, vanuit daar wordt je pakje verder verzonden. Kleikunstig verzendt op woensdag, donderdag en zaterdag. Met uitzondering van zon en feestdagen. Ons streven is om, als de betaling is bijgeschreven, je bestelling met 2 – 3 dagen te versturen. Als je bestelling wordt verstuurd ontvang je hiervan altijd een mailtje.


*Ruilen / Retour zenden: Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Dat geldt niet voor actie/ Sale artikelen en artikelen die op verzoek zijn gemaakt. Je draagt zelf de kosten voor de retourzending en heenzending. Deze worden niet door Kleikunstig vergoed.

Deze retourzending vervalt wanneer je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen 

 

*Garantie:

Mocht er toch iets mis zijn met je aankoop, meldt dat schriftelijk binnen 14 dagen, via info@kleikunstig.nl. Het liefst met foto’s.

Deze garantie vervalt wanneer:


*Reservering artikelen: Bestelde artikelen worden 10 dagen voor je gereserveerd (tenzij anders overeengekomen). Op de achtste dag ontvangt u een e-mail ter herinnering. Hoor ik hier binnen 48 uur niets op dan wordt de bestelling geannuleerd en gaan de artikelen terug in de verkoop.


*Klachten/vragen: Met klachten en of vragen kan je ten alle tijden, via e-mail, melden bij Kleikunstig. Wij proberen dan in alle redelijkheid en in samenspraak met je tot een oplossing te komen.


*Disclaimer: Alles waarin deze Voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan de eigenaar van Kleikunstig. Wij kunnen helaas niet instaan voor kleurafwijkingen van de door uw bestelde artikelen. Je moet er rekening mee houden dat door o.a. de instelling en de beeld kwaliteit van uw monitor niet exact de juiste kleur bij je op het beeldscherm verschijnt. Hou rekening met het feit dat het om handgemaakte artikelen gaat waarbij je te maken hebt met diversiteit.


Mocht je vragen hebben, mail ons gerust, heel veel plezier met winkelen!


Vriendelijke groeten,

Esther

 

Niets van deze site mag zonder toestemming van Kleikunstig worden gekopieerd. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.